Kotimainen Ravintorengas Oy auttaa suoriutumaan paremmin

Ravintorenkaan uusi Pinena Elinvoima -kapselipakkaus sisältää 45 kapselia ja annostukseksi riittää 1 kapseli päivässä. Täysin vegaaninen tuote on valmistettu Suomessa.
Ravintorenkaan uusi Pinena Elinvoima -kapselipakkaus sisältää 45 kapselia ja annostukseksi riittää 1 kapseli päivässä. Täysin vegaaninen tuote on valmistettu Suomessa.
02.05.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

Kun jaksaminen on koetuksella, voi apua löytyä ravinnon täydentämisestä tehokkailla ja tutkituilla ravintolisillä. Yrittäjiltä paljon kiitosta saanut Pinena Elinvoima voi auttaa elimistöä sopeutumaan stressiin sekä parantamaan suoritus- ja keskittymiskykyä.

Ravintorengas Oy on valmistanut tilallaan Siikaisissa Pinena® männynkuoriuutetta jo pian 50 vuoden ajan. Yrityksen tuotteista tunnetuin on Karin Havupuu-uutejuoma, joka perustuu vanhaan suomalaiseen kansanperinteeseen. Uutteessa käytetään vain nuorten luomumäntyjen kuorta ja nilaa sekä puhdasta lähdevettä. Tuotteessa on yliopistotutkimusten mukaan runsaasti antioksidantteina toimivia fenolisia yhdisteitä.

Vuosi sitten yritys toi markkinoille energisoivan ja elinvoimaa lisäävän modernin ravintolisän. Se sisältää yrityksen valmistamaa Havupuu-uutejuomasta tuttua luomulaatuista männynkuoriuutetta, jota on täydennetty punaisella Panax ginsengillä ja PrimaVie® Shilajit -uutteella.

– Meille on vuosien aikana kertynyt varmasti ainakin Suomen paras ymmärrys männyn kuoren hyödyntämisestä ravinnossa ja lisäravinteissa. Tätä omaa upeaa luomulaatuista männynkuoriuutettamme on käytetty myös Elinvoima-kapseleissa. Olemme onnellisia saadessamme yhdistää tätä mäntymetsiemme aarretta muiden maailmalla arvostettujen ainesten kanssa, kertoo Ravintorenkaan toimitusjohtaja ja yrittäjä Sanna Herttua-Laiho.

Pinena Elinvoima -kapseliin on valittu männynkuoriuutteen lisäksi kaksi poikkeuksellisen vahvaa ja tieteellisesti toimivaksi todettua raaka-ainetta, jotka yhdessä auttavat kehoa ja mieltä sopeutumaan haasteisiin. Aasialainen rohdoskasvi Panax ginseng on adaptogeeni, joka auttaa elimistöä sopeutumaan stressiin, parantaa kestävyyttä ja keskittymiskykyä. PrimaVie® Shilajit puolestaan on Himalajalta peräisin oleva puhdistettu ja standardoitu fulvohappokompleksi, joka parantaa suorituskykyä ja ylläpitää hyvää yleiskuntoa sekä tukee hormonitoimintaa.

Tukee varsinkin miesten seksuaaliterveyttä

Yhdessä Panax ginseng että PrimaVie® Shilajit tukevat varsinkin miesten seksuaaliterveyttä sekä auttavat erektion saamisessa ja parantavat sen laatua.
– Tästä olemmekin saaneet jo positiivista palautetta tuotetta testanneilta miehiltä. Samalla on tullut palautetta myös ajatusten kirkastumisesta ja yleisen elinvoiman lisääntymistä. Ja tuote sopii totta kai myös naisille, muistuttaa Herttua-Laiho.

Perheyritys katsoo vahvasti eteenpäin

Perinteikäs perheyritys on ottanut viimeisten vuosien aikana vahvan harppauksen liiketoiminnassa, uudistaen Karin havupuu-uutejuoman brändin, laajentaen tuotantotiloja sekä tuoden markkinoille myös uudet Pinena Elinvoima ja Vastustuskyky -kapselit.
- Kaikista näistä uudistuksista huolimatta tuotteiden reseptit, raaka-aineiden puhtaus ja luomu- sertifioinnit sekä käsityöhön ja vastuullisuuteen pohjautuvat valmistusprosessit ovat pysyneet ja pysyvät samoina.
- Olemme ylpeitä tekemästämme työstä. Meidän vahva tavoitteemme on auttaa ihmisiä löytämään uudelleen metsän terveyshyödyt.

Karin Havupuu-uutejuoma on brändi, joka on elänyt vuosikymmeniä, sukupolvelta toiselle. Luomumännyn kuoresta ja nilasta valmistettua uutejuomaa myydään huhtikuun alusta lähtien nestekartonkipakkauksessa. Muutos on pitkän kehitystyön tulos ja jatkoa muutama vuosi sitten tehdylle brändiuudistukselle.


Lisätietoa meistä ja tuotteista:
www.pinena.fi


Lisää virtaa työpäiviin, treeneihin ja makuuhuoneeseen

Pinena Elinvoima -kapseli auttaa suoriutumaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Tuote tukee varsinkin miesten seksuaaliterveyttä.

Tamperelainen psyykkinen valmentaja ja yrittäjä Tuomas Lehtinen on kiireinen mies. Yrityksen pyörittämisen lisäksi sekä omat että lasten harrastukset vievät päivistä omat aikansa. Työ on vaativaa ja lisäksi mies keksii itselleen erilaisia fyysisiä haasteita, kuten punnerrus- tai askelhaasteita. Tilastoista ja tuloksista kiinnostunut mies seuraa kuntoaan ja vointiaan monella tavalla.
– Vaikka näin 48-vuotiaana huippukunnon vuodet ehkä ovatkin takanapäin, olen löytänyt tapoja haastaa itseäni ja samalla pitää itseni kunnossa. On tärkeää tehdä aktiivisesti valintoja päivän mittaan, ei vain mennä automaattiohjauksella eteenpäin, miettii Lehtinen.

Aamun ensimmäinen valinta

Karin Havupuu-uutejuoma on jo pitkään kuulunut Lehtisen aamurutiiniin, ja reilu vuosi sitten mies pääsi ensimmäisten joukossa kokeilemaan saman tuoteperheen uutta tuotetta, Pinena Elinvoima -kapselia. Sen pohja on tuttua luomulaatuista männynkuoriuutetta, ja mukaan on valittu aineksia, jotka auttavat elimistöä sopeutumaan stressiin, tukevat seksuaaliterveyttä ja hormonitoimintaa sekä parantavat suorituskykyä.
– Huomaan vaikutuksen päivittäin. Ajatus kulkee ja mieli pysyy terävänä, eikä aivosumu vaivaa. Tuntuu melkein siltä, että omat huippuvuodet ovat tulleet takaisin. Otan heti aamulla Pinena Elinvoima -kapselin, ja olen tehnyt ensimmäisen valinnan onnistuneeseen päivään, kertoo Lehtinen ja kannustaa miettimään omia valintojaan joka päivä.

Toimii myös makuuhuoneessa

Stressi, ahdistus ja väsymys vaikuttavat alentavasti seksihaluihin sekä miehillä että naisilla, joten niiden väheneminen vaikuttaa positiivisesti myös makuuhuoneen puolelle, Lehtinen miettii.
- Kun olo ei ole päivän jälkeen uupunut, jaksaa illallakin tehdä vaikka mitä. Lisäksi Pinena Elinvoiman sisältämä Panax ginseng auttaa miehillä tutkitusti erektion saamisessa ja parantaa sen laatua. Tuote toimii siis monella tasolla.
– Kun mieli ja keho pysyvät virkeänä koko päivän ja hyviä valintoja kertyy toistensa päälle, syntyy positiivinen kierre. Virtaa riittää silloin työpäivän jälkeen parisuhteellekin, eikä tarvitse murehtia miten hommat onnistuvat. Myös mielikuvitus toimii silloin paremmin, vinkkaa Lehtinen.


Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia