Hengityksestä ja tunneymmärryksestä avaimia jaksamiseen ja suorituskykyyn

Ulla Remes ja Milja Markkanen UkkoHiisiResortissa. Valmennuksina kalevalaisessa ympäristössä mm. Kärähtäneet hetket - haastavat asiakastilanteet, Ahdin ääni - ääntään työssä käyttäville, Väinämöisen vahvat sanat - puheen ja uskomusten voima työssä.
Ulla Remes ja Milja Markkanen UkkoHiisiResortissa. Valmennuksina kalevalaisessa ympäristössä mm. Kärähtäneet hetket - haastavat asiakastilanteet, Ahdin ääni - ääntään työssä käyttäville, Väinämöisen vahvat sanat - puheen ja uskomusten voima työssä.
24.04.2024 | Sosiaali- ja kuntatalous

Miten parantaa hyvinvointia ja suorituskykyä työpäivän paineiden alla? Tunnemenestys®- ja OxyGoal®-valmennukset tarjoavat innovatiivisia näkökulmia ja keinoja käsitellä stressiä ja parantaa jaksamista.

Edistyksellisiä hengitystekniikoita ja tunnetaitoja sisältävien valmennusten opeilla on mahdollista tukea henkilökohtaista kehitystä sekä tehokasta palautumista osana arjen hyvinvointia työpäivän keskellä sekä vapaa-aikana. Tuntuvaa hengittämistä, selkeämpää tunneymmärrystä, parempaa suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia -nämä ovat avainasemassa Tunnemenestys®- ja OxyGoal®-valmennusten yhdistelmässä. Valmennukset tarjoavat asiantuntijaluentoja ja työkaluja, jotka tukevat henkilökohtaista kasvua ja työyhteisön hyvinvointia.

Tunnemenestys®-valmennus avaa uuden tulokulman työssä jaksamiseen osana inhimillisempää työelämää huomioiden ajankohtaiset uudet teemat: ostrakismi eli sosiaalinen ulossulkeminen sairauslomien aiheuttajana ja keinot puuttua siihen, traumat työkyvyn uhkaajina, tunnetaidot, myötätuntoinen vuorovaikutus ja psykologinen turvallisuus työyhteisön voimavarana.

TM, pedagogi, tunnetaitovalmentaja Ulla Remeksen lanseeraama valmennus pohjautuu hänen kehittämäänsä Tuntumenetelmään, jota on käytetty tuhansien ihmisten kanssa 20 vuoden aikana ja joka tuo valmennusten asiantuntemuksen toiminnallisilla, osallistavilla ja omakohtaisilla harjoitteilla vaikuttaviksi ja tuntuviksi muistijäljiksi.

OxyGoal® -menetelmä tarjoaa täysin uuden näkökulman hengitysharjoitteluun

Ainutlaatuinen OxyGoal® -hengitysvalmennusmenetelmä on kehitetty erityisesti huippu-urheilijoiden suorituskyvyn optimointiin ja sen vaikuttavuudesta ovat yllättyneet urheilulääkäritkin. Hengitysvalmentaja, äänenkäytönohjaaja, musiikkipedagogi (YAMK) Milja Markkasen vuosien aikana kehittämän menetelmän keskiössä on oppia ymmärtämään ja hyödyntämään fysiologian lainalaisuudet. Menetelmässä huomioidaan lepo-, aktiivi- ja maksimihengityksen erot, yksilölliset haasteet ja tavoitteet.

Usein hengitysharjoittelun painotus on palauttavissa hengitysharjoituksissa, jotka jäävät monilta tekemättä, mikäli niiden välitön hyöty ei ole selvästi havaittavissa. OxyGoal® -menetelmä tarjoaakin nyt täysin uuden näkökulman hengitysharjoitteluun. Käyttämällä oikeita hengitystekniikoita kulloisessakin tilanteissa voit nopeasti tasapainottaa hermostosi, jopa stressaavissa olosuhteissa. Hengityksen hallinta on taito, josta hyötyvät kaikki - aina suorittavan tason työntekijöistä johtajiin asti.

Tilaa työyhteisöösi tai esihenkilöille tuntuva, vaikuttava valmennuskokonaisuus tai osallistu yhteisiin ryhmiin.

Ota yhteyttä:

[email protected]

[email protected]

Lue lisää: tuntumenetelma.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä